Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien uw pakket verzonden werd via GLS zijn de retourkosten volledig kosteloos voor de consument. Om een retourlabel aan te maken ga naar Cross Border Return (gls-returns.com)Bij bestellingen die geleverd zijn via een andere weg dan GLS (bijvoorbeeld brievenbuspost, Bpost, …) zijn de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hetkunstigwolletje.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Volgende producten zijn uitgezonderd van retourneren:

  • Gepersonaliseerde producten (zoals o.a. de sleutelhangers of knuffels op maat)
  • Digitale producten (zoals o.a. digitale haakpatronen)

Identiteit ondernemer

Het Kunstig Wolletje
Dennenstraat 16
2830 Willebroek
België

E: info@hetkunstigwolletje.be
T: +32 491 58 87 15
BTW BE1001379993